Nyt on sitten lenkillä käyty! Minulla oli Taco vyöhihnan päässä ja äiti vierellä. Äiti antoi myös hiukan hyviä neuvoja, miten juostaan ja miten kannattaa aloittaa. En edes ollut tajunnut, miten sykemmittaria käytetään! Noh, se oli ensimmäinen kerta, kun olin käyttänyt semmoista härveliä.

Aloitin canicrossin maanantaina. Silloin en tajunnut miten aloittaa juokseminen, joten spurttasin täysillä vain! Tänään kuitenkin opin, että kannattaa aloittaa hölkästä. Jaksoin jopa hölkätä enemmän tällä kertaa. Sykkeeni tosin taisi olla jotakin 190. Kävellessä se saattoi jopa laskea 140.

Taco oli alkumetreillä ihan vauhkona, jonka takia päätimme kävellä - ei tosin vain Tacon takia, vaan minun kuntoni hyväksi pitämisen takia myös. Onneksi Taco rauhottui, jolloin pääsimme hölkkään. Vastaan tuli tietenkin hetimmiten koira vastaan, jota se meinasi mennä tervehtimään - vai mitä sen päässä nyt ikinä liikkuikaan.

Lenkin lopulla harmiksemme Taco jotenkin ihmeellisesti vaimeasti haukkui vastaantulevalle pikkukoiralle. Sain kuitenkin kurin, mutta se oli vaikeampaa valjailla - lisäksi kun se oli kiinni vyössäni. Mutta päästiin kuitenkin jatkamaan matkaa.

Saapi nähdä, kuinka kauan jaksan tätä rääkkiä. Mutta join kuitenkin varmaan 3-4 lasillista maitoa ja söin makkarakastiketta perunoiden kera. Sen jälkeen minut passitettiin suihkuun - taisin haista aika pahalle! Nyt olisi kuitenkin nukkua sikeästi ja herätä huomenna kouluun. Onneksi menen kymmeneen.