Syysloma, kuinka ihanan pitkä se kerrankin on! Koko viikko syyslomaa  Harmi vain, että se on huomenna loppu.. Kuitenkin olen valitettavasti päässyt liian harvoin päivittämään blogiani, mutta nyt saatte kuulumisen kuvien kera.

Olin lupautunut jonkin aikaa sitten kuvaamaan Korson VPK:n paloharjoituksia, jotenka eilen vain kamerat mukaan ja paloasemalle. Ensimmäiseksi reissattiin jonnekin, jossa oli paljon autoja - romuna olevia autoja. Ilmeisesti ne autot, joissa luki PK, oli annettu palokunnan käyttöön.

No mutta, minä säädin videokameran ja digijärkkärini kanssa. En ole vielä katsonut tuliko videokameraan mitenkään laadukasta ja hyvää materiaalia, toivon niin. Mutta kameralla tuli ihan kiitettäviä kuvia.

Tässä yritettiin ottaa kattoa pois.

Olisi ollut potilaskuviakin ja mitä kaikkea, mutta joudutte tyytymään tähän.

Oli siellä ylväs vahtikoirakin! 

Tämän jälkeen käytiin palokunnassa syömässä ja lähdettiin raunioradalle. Siellä kylläkin yleensä treenataan koiria, eikä palomiehiä xD

Tulta baby!

Kyllä minäkin pääsin kerran sammuttamaan, ja hyvin meni! Tosin kun sain sammutettua, siihen vain yllättäen tuli aina uusi. Loppujen lopuksi näytin sille kuka määrää.

Loppuun vielä semmoinen, että kävin perjantaina kirjamessuilla kaverin kanssa. Ostin hiukan Yotsubaa ja Hopeanuolta... Käytiin Fantasiapelit puolella ja päädyttiin jotenkin pelaamaan Magic-korttipeliä sen yhen tädin avustuksella. Lopulta käytiin ruokapuolella ja päivän päätteeksi käytiin piirustuspajalla piirtelemässä. Oli ihania Copic-tusseja!