Eilen illalla menimme junaan kahden koiramme kanssa. Äiti ja isäpuoli menivät autolla Tacon kanssa jo aamulla. Itse olin eilen kirkolla jonne piti herätä jo kuudelta, mutta onneksi nyt ei tarvitse laulaa.

Noh, junan alkumetrit olivat tukalia. En kerro kaikkia yksityiskohtia, mutta meidän vierellä istui kissa ja siinä oli vahtimista, ettei koirat mene syömään sitä. Kyllä tilanne rauhottui kuitenkin.

2180332.jpg

Nukkuminen oli hankalaa.. Löysin kuitenkin joitakin "mukavia" asentoja, jolloin olin saanut valloitettua 2 penkkiä itselleni. Mutta ilmastointi kettuili. Sitä oli välillä kylmä, sitten kuuma, sitten taas kylmä ja jälleen taas kuuma. Joku taisi säätää pattereita. Sitäpaitsi siellä oli kuiva ilma, että se sai toisen nenän tukkoon, kun nukuin kyljelläni.

2180335.jpg

Kuva (c) lumiz

Perille päästyä, (noin kello 9) koirat olivat innoissaan, kun lumiz päästi ne ojaan. Siru ja Donna yhtä aikaan tekivät hätänsä - olihan se hyvin ymmärrettävää! ;)

Kun päästiin majalle, menimme lumizin kanssa nukkumaan. Emme oikein olleet saaneet junassa kunnolla unta, joten se oli todella ymmärettävää. Piti kuitenkin herätä syömään keittoa, jota sukulaiset tarjosivat. Menimme heti ruoan jälkeen takaisin nukkumaan.

Herättyämme menin äidin ja lumizin kanssa tutkimaan tätä Pyhä paikkaa. Laskettelurinne ainakin oli! Kävimme tosin myös kaupassa, jossa näimme Idols julkkiksen Anna Abreun. En olisi edes huomannut koko julkkista, ellei lumiz olisi kertonut näkevänsä sen. Kyllä on pakko sanoa, että Anna oli minuakin pienempi.

Nyt sitten kirjoittelen tässä, vaikka ei ole nettiyhteyttä. Toivottavasti saan tämän perille (kyllä sen on pakko mennä perille!).